Wat doet HORTI-CULTURA voor u


Uw projectpartner

Horti-Cultura is het handels- en adviesbureau dat zich richt op zowel de nationale als de internationale klimaattechniek in de glastuinbouw met voor u op maat gemaakte producten die uw bedrijfsvoering efficiënter maken. Strakke levertijden en een hoog serviceniveau voor een  concurrerende prijs, dat zijn de pijlers waar Horti-Cultura op gebouwd is. 

Alles wat wij ondernemen is er op gericht dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen. Kwaliteit dus!
 

Klaas Althof
Klaas Althof
 

Ervaring

Klaas Althof,  directeur-eigenaar van Horti-Cultura heeft 30  jaar ervaring opgedaan in de kasverwarming en klimaattechniek bij diverse internationaal opererende installatiebedrijven in de glastuinbouw en heeft alle disciplines binnen deze bedrijven zelf uitgevoerd. In die periode heeft hij honderden kleine en grote installaties voor kassen energie-efficiënt ontworpen en gerealiseerd.

Interesse?

Heeft u behoefte aan een persoonlijke toelichting of heeft u vragen? Bel dan met Klaas Althof op +31 (0)6 12 14 19 14 of stuur een mail met ons contactformulier
Wij zijn gevestigd op Nijverheidsweg 20p, 2821 AW Stolwijk
 Horti-Cultura en Agri Sensys bundelen krachten  
  Agri-Sensys is een geavanceerd draadloos meetsysteem speciaal voor de glastuinbouw. Hiermee kunt u het klimaat in uw kas monitoren. Met deze samenwerking hebben beide bedrijven een optimale oplossing voor u om het kasklimaat te optimaliseren en de uitvoering hiervan, desgewenst, geheel te verzorgen. Registreren, analyseren, optimaliseren.
Klik hier voor de website van     
Web 
shop 
link 
 
  Horti-Cultura heeft een webshop
voor kasverwarmingsmaterialen.
Hier kunt u 24/7 bestellen. Toegankelijk voor iedere kweker
in Nederland en België.
Uniek in gebruiksgemak en assortiment.

Klik hier voor de webshop van kasverwarmingonline.nl 

We have what you need to grow


Ontwerp en realisatie: Interforce