Horti-Cultura
optimale energie-oplossingen voor de glastuinbouw

 

Horti-Cultura ondersteunt kwekers bij het optimaliseren van het kasklimaat en het minimaliseren van het energieverbruik. Voor technische project-onder- steuning en de uitvoering van uw project is Horti-Cultura dé partner voor u.
Doel is altijd een zo energie-efficient mogelijke oplossing bieden voor uw vragen op het gebied van kllimaattechniek. En dat is bij ons volledig maatwerk.


kas sfeer
 
werkwijze specialisaties projecten  energiebesparing technische installatie

We have what you need to grow

tomaten


Waarom kiezen voor Horti-Cultura? 


Klaas Althof, directeur-eigenaar van Horti-Cultura, heeft ruim 30  jaar ervaring opgedaan in de kasverwarming en klimaattechniek bij diverse internationaal opererende installatiebedrijven in de glastuinbouw.
In die periode heeft hij honderden kleine en grote installaties voor kassen energie-efficiënt ontworpen en gerealiseerd.

klaas althofPersoonlijke benadering, strakke levertijden en een hoog serviceniveau voor een concurrerende prijs, dat zijn de pijlers waar Horti-Cultura op gebouwd is. 
Alles wat wij ondernemen is er op gericht dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen. Kwaliteit dus!


webshop kasverwarmingonline.nl


Webshop kasverwarmingonline.nl


Horti-Cultura heeft een webshop voor kasverwarmingsmaterialen geopend. Hier kunt u 24/7 bestellen. Toegankelijk voor iedere kweker in Nederland en België. Uniek in gebruiksgemak en assortiment.
Klik hier voor de webshop kasverwarmingonline.nl
Ontwerp en realisatie: Interforce