Wat kunnen wij voor u doen?


Energiekosten vormen een groot deel van de kostprijs van uw product. Om uw bedrijfsvoering zo kosten-efficiënt mogelijk te maken is het dus uitermate belangrijk dat u zo min mogelijk energie verbruikt. Er is optimale afstemming nodig tussen de benodigde warmte van de teeltruimtes en de beschikbare warmtecapaciteit op ieder moment – zowel bij normaal gebruik als opvang van over- en ondercapaciteit. Dat vraagt om een uitgekiend ontwerp van alle onderdelen van uw technische installatie.

Welke bronnen en installatieonderdelen vormen voor uw organisatie de optimale mix?

Wij kunnen voor u installaties op maat ontwerpen zodat u zoveel mogelijk energie bespaart. Want de beste energiebesparing is de energie die u niet inkoopt. Zo is een investering in energiebesparing een investering in het verhogen van het rendement van uw bedrijf.

SOORTEN PROJECTEN

Of het nu gaat om energiebesparingsadvies, inrichting van ketelhuis of uitvoering van een complete installatie van een aardwarmtecluster: wij zijn uw projectpartner. Onafhankelijk van hoe groot uw project is: van één enkel installatieonderdeel tot aan de realisatie van een nieuwbouwproject. U bepaalt waarvoor u ons inschakelt.

Wij hebben ervaring met diverse soorten energiebesparing in combinatie met kasverwarming en technische voorzieningen zoals ketelinstallatie, co2-installatie, wkk, rookgascondensor en buffertank.

SPECIALISATIES

Wij zijn gespecialiseerd in aardwarmte, warmtenetwerken, energiescan en optimale uitkoeling (lage retourtemperatuur).
Klik hier voor meer informatie over onze specialisaties.

WERKWIJZE

U bepaalt welke werkzaamheden u wel en welke u niet door ons wilt laten uitvoeren. Van inventarisatie, berekeningen, bestekschrijven, projectvoorbereiding, uitvoering, control tot nazorg. De keus is aan u!
Lees meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

SPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Voor een aantal stappen hebben wij specifieke oplossingen beschikbaar, waaronder EnergieScan:HortiMedes, leveren van materialen, het Onderhoud- en Veiligheidsprogramma en Draadloos meetsysteem AgriSensys.

Klik hier voor voorbeelden van door ons uitgevoerde projecten.

INTERESSE?

Wilt u eens laten onderzoeken wat binnen uw bedrijf mogelijk is aan energie-efficiency of optimalisatie van
bedrijfsprocessen?  Neem dan gerust contact met ons op.
Bel dan met Klaas Althof op +31 (0)6 12 14 19 14 of stuur een mail via ons contactformulier.

We have
what you need
to grow

energiescan hortimedes klaas althof.

engineering

kas bloemen

technische installatie
Ontwerp en realisatie: Interforce